Tjäna! Välkommen tillbaka till Café Bärs.

café bärs

Bajen är på väg tillbaka till allsvenskan. Det firas med en ny säsong med sveriges mest älskade fotbollsgrabbar; Pedda, Pelle, Jocke och så Hasse Hansson förstås. En rykande färsk säsong kommer att förgylla hösten med mängder av skummande öl, rutiga skjortor, fotboll och saltade byggfakturor

De fyra lättfilosofiska fotbollsgrabbarna i Café Bärs är tillbaka i en fjärde säsong för att prata om livet, fotboll i allmänhet och Bajen i synnerhet.

Jocke har fått en ny serie – Här är din faktura – där han och Pedda åker hem till kändisar och renoverar, tejpa, bygger och fakturerar. Kändisarna som får besök under säsongen är bland andra Malena Ernman, Markus Aujalay och Carl Jan Granqvist. Pedda har äntligen fått lite lugn och ro med flickvännen Edda efter att Marie Serneholt gett upp och slutat hänga efter dem. Men då dyker en ny snygg kändistjej, självaste Victoria Silvstedt upp och försöker fälla den otippade kvinnotjusaren Pedda.

Pelle försöker vänja sig vid livet som farsa och Hasse Hansson har en helt ny radda med klokskaper att dela med sig av. På grund av ekonomiska trångmål har killarna blivit tvungna att släppa in Peter Settman i programmet igen.

Det blir också internationella versioner av Café Bärs och i Dobbens hörna kommer vi att få se historiska och klassiska Café Bärs-klipp, mycket musik från Bajen-historien men också filmklipp och journalfilmer.

Många kända namn kommer att dyka upp bland grabbarna under säsongen, bland andra Kennedy Bakirciogloü, Kalle Moraeus och Mark Levengood.

Medverkande är Johan Petersson som Jocke, Christian Lans som Pedda, Johan Rödin som Pelle och Andreas Tottie som Hasse Hansson. Och inte minst Ted Åström som Dobben.

 

Svenska Ölbladet

Tags: