Mjödhamnen inleder ett samarbete med Juvinum

Juvinum är en importör av öl, vin och sprit som jobbar väldigt nära sina restaurangkunder och är baserade i Stockholmsområdet. Mjödhamnen inleder under veckan ett samarbete med Juvinum i ett försök att på ett naturligt sätt kunna nå ut till krögare i stockholmsområdet och Sverige.
Juvinum kommer kunna erbjuda vår serie av säsongsmjöd Sommar, Vinter och Höst, fast allihopa på halvflaska (375 ml), samt även Mölska Bergslagen (330 ml).

Vi gör den här satsningen eftersom vi tror att det är främst dessa produkter och i den här storleken som kan bli intressantast att köpa för restaurangbesökare från en barmeny eller vinlista.

Sommar och Vinter på halvflaska kommer enbart att gå att få tag på genom Juviunum. Det bästa är dock att Juvinum kommer kunna erbjuda samma priser till sina kunder som oss själva, eftersom vi skickat dessa mjöd direkt från produktion till deras lager.

Den Sommar på halvflaska som Juvinum fått är för övrigt från den nya årgången 2010 – 2013 som är fräschare, och med tydligare honungstoner, i jämförelse med Sommar 2010 – 2012.

http://www.mjodhamnen.se

http://www.juvinum.se

-Johan Pihl

Mjödhamnen AB tillverkar och marknadsför Svenskt Mjöd. Med basen i Hällefors utanför Grythyttan besöker man landets biodlare med sitt mobila bryggeri. Svenskt Mjöd är ett stycke extraherad svensk natur på flaska. Idag finns ett 30-tal produkter i Systembolagets beställningssortiment

.