Hembryggning.se lanserar ny butik.

I dagarna lanseras den nya uppdaterade Internetbutiken för Hembryggning med det största sortimentet produkter för hembryggning. Samma produkter som säljs till dryckesindustrin fast packat i mindre förpackning, s.k. konsumentpack. Butiken har ny skepnad och nytt utseende som förenklar för Sveriges kunder att enkelt och smidigt finna unika produkter för hembryggning. Butiken ingår i Gert Strand AB som har funnits på marknaden i över 35 år.

Hembryggning.se stora sortiment är unikt med mycket noga utvalda produkter. En stor del av produkterna tillverkas själv av Gert Strand AB, det svenska familjeföretaget som står bakom Hembryggning.se. Produkterna håller alla mycket hög kvalitet och kan vara svåra att finna i andra butiker. Produkter från andra leverantörer erbjuds också om det är bra produkter som är användbara.

Hembryggning.se är allt fraktfritt. Även om beställningen uppgår till flera hundra kilo så utgår ingen frakt. Butiken erbjuder flexibla och smidiga betalningssätt som gör det enkelt för kunderna att handla. Vikten av just enkelthet och användarvänlighet har varit en av de viktiga grunderna för butikens utseende och funktionalitet. Kampanjer med erbjudande som tilltalar kunderna finns tillgängligt direkt när kunden kommer till butiken.

Gert Strand AB är inte försäljare utan tillverkare med kunskap. I hembryggningsbutiken erbjuds ett jättesortiment av högaktuella produkter som t.ex. Prestige Essenser som allmänt anses vara essensernas Rolls Royce. Prestige Turbo Jäst är densamma som Gert Strand AB säljer till dryckesindustrin men i konsumentpack (hobbystorlek). I butiken finns också instrument och utrustning för bryggning. Alla ingredienser för hembryggning som enzymer, vinsvavla och klarningsmedel finns självklart med i det stora sortimentet.

För den vetgirige som vill lära sig mer och få insikt i ämne som t.ex. ”Hemmaframställning av Vin” finns i butiken också flera böcker som liksom denna titel kan ge den kunskaps som behövs för att bli ett ”hobbyproffs” på bryggning.

Hembryggning.se levererar fraktfritt inom Sverige. För att möta efterfrågan från utländska kunder i bl.a. Norge, Finland, Danmark m.m. finns butiken Partymanshop.com där man erbjuder samma produkter som den svenska fraktfria butiken. Hembryggning.se har ett unikt och brett sortiment som erbjuder hög kvalitet och tillfredsställer kundernas behov av både smidighet i att handla, bra produkter till rätt pris och snabba leveranser.

Svenska Ölbladet